Ιουλ.2014 17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση ελαιόδεντρων για μεταφύτευση από την ΕΡΓΟΣΕ

Η «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε Α.Ε.» προτίθεται να διαθέσει ελαιόδεντρα δωρεάν σε Δήμους της χώρας ή άλλους φορείς, που θα τα αξιοποιήσουν σε κατάλληλα επιλεγμένους χώρους της περιοχής τους, με τη δέσμευση να αναδείξουν το περιβαλλοντικό προφίλ της Εταιρείας.

Μεταφύτευση ελαιόδεντρων κατά την κατασκευή της νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής από ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.

Περισσότερα...


Ιουλ.2014 08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οριστική Παραλαβή Σήραγγας Αιγίου

Έγινε χθες 07.07.2014, παρουσία του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ και όλων των υπηρεσιακών παραγόντων, η οριστική παραλαβή της σήραγγας Αιγίου. Το έργο προϋπολογισμού 53.000.0000 € ολοκληρώθηκε μέσα στο χρονοδιάγραμμα του και παραδόθηκε πλέον στην ΕΡΓΟΣΕ. Το τμήμα μαζί με τις υπόλοιπες εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη και αυτές που ακολουθούν θα συντομεύσει το χρόνο ταξιδίου για την Πάτρα και θα είναι πλέον δύο (2) ώρες, ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου το 2017.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περισσότερα...


Ιουν.2014 27

Φωτογραφίες από την παράδοση της ηλεκτροκίνησης Οινόη –Χαλκίδα που έγινε στις 20-6-2014.

Από την παράδοση της ηλεκτροκίνησης Οινόη –Χαλκίδα που έγινε στις 20-6-2014.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο υπουργός κ.  Μ. Χρυσοχοϊδης, ο υφυπουργός κ. Μ. Παπαδόπουλος , ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Κ. Σπηλιόπουλος, ο διευθυντής του έργου κ.Δ. Ράππος καθώς και οι μηχανικοί που εκτέλεσαν το έργο.

Περισσότερα...


Ιουν.2014 03

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., μετά το δημοσίευμα που έλαβε χώρα στο διαδίκτυο και αναφέρεται, ότι για εναπόθεση μπαζών δόθηκε από την εταιρεία 170.000 € στην περιοχή του Προαστιακού, έδωσε εντολή να ερευνηθεί το θέμα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος έλαβε από τις υπηρεσίες της εξής απαντήσεις.

Περισσότερα...


Ιουν.2014 02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάνοιξη σήραγγας 'Όρθυος

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. που πραγματοποιήθηκε στις 29.05.2014, στα γραφεία της εταιρείας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κων/νος Σπηλιόπουλος ανακοίνωσε στα μέλη ότι διανοίχτηκε και στα δύο μέτωπα η σήραγγα της Όρθυος, η οποία είναι το βασικότερο κομμάτι της εργολαβίας 470 «Κατασκευή υποδομής από Χ.Θ. 14+000 έως Χ.Θ. 25+000 (Μεγάλη Σήραγγα) της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων Λιανοκλάδι – Δομοκός» 

Περισσότερα...

ΕΡΓΟΣΕ (C) 2012 | Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Zero Raid Studio