Αυγ.2014 06

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σιδηροδρομικοί Σταθμοί και Στάσεις Νομών Κορινθίας και Αχαΐας

Σιδηροδρομικοί Σταθμοί και Στάσεις Νομών Κορινθίας και Αχαΐας

Περισσότερα...


Ιουλ.2014 28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πορεία έργων

Η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., προχωρώντας τα έργα της με γοργούς ρυθμούς φέρνει την Πάτρα και την Αχαΐα πιο κοντά στο στόχο της ταχείας σύνδεσης με την Αθήνα. Απόδειξη οι φωτογραφίες που δείχνουν την πορεία των έργων και την ολοκλήρωση των σταθμών.

Περισσότερα...


Ιουλ.2014 24

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστίες του Προέδρου της "ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε."

Προς τον κ. Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο απηύθυνε τις θερμές του ευχαριστίες ο Πρόεδρος Δ.Σ. της «ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»

Περισσότερα...


Ιουλ.2014 17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση ελαιόδεντρων για μεταφύτευση από την ΕΡΓΟΣΕ

Η «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε Α.Ε.» προτίθεται να διαθέσει ελαιόδεντρα δωρεάν σε Δήμους της χώρας ή άλλους φορείς, που θα τα αξιοποιήσουν σε κατάλληλα επιλεγμένους χώρους της περιοχής τους, με τη δέσμευση να αναδείξουν το περιβαλλοντικό προφίλ της Εταιρείας.

Μεταφύτευση ελαιόδεντρων κατά την κατασκευή της νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής από ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.

Περισσότερα...


Ιουλ.2014 08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οριστική Παραλαβή Σήραγγας Αιγίου

Έγινε χθες 07.07.2014, παρουσία του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ και όλων των υπηρεσιακών παραγόντων, η οριστική παραλαβή της σήραγγας Αιγίου. Το έργο προϋπολογισμού 53.000.0000 € ολοκληρώθηκε μέσα στο χρονοδιάγραμμα του και παραδόθηκε πλέον στην ΕΡΓΟΣΕ. Το τμήμα μαζί με τις υπόλοιπες εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη και αυτές που ακολουθούν θα συντομεύσει το χρόνο ταξιδίου για την Πάτρα και θα είναι πλέον δύο (2) ώρες, ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου το 2017.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περισσότερα...

ΕΡΓΟΣΕ (C) 2012 | Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Zero Raid Studio