ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο περίπτερο της ΕΡΓΟΣΕ στη Δ.Ε.Θ.

Ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Μεταφορών επισκέφθηκαν τα περίπτερα του υπουργείου, στην έκθεση Θεσσαλονίκης, το Σάββατο το πρωί. Η παρουσίαση και ενημέρωση, στο περίπτερο της ΕΡΓΟΣΕ έγινε από τον Πρόεδρο κ.κ. Χρ. Δουκάκη και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.κ. Θάνο Βούρδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Κατάθεση πρότασης από την ΕΡΓΟΣΕ για την Μελέτη Βιωσιμότητας της Σιδηροδρομικής Σύνδεσης του Αεροδρομίου Καστοριάς με την Σιδηροδρομική Γραμμή «Φλώρινα-Κρυσταλλοπηγή-Πόγραδετς»

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα Πέμπτη 08/09/2016 στην Καστόρια από τη Βουλευτή Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνο Βούρδα σχετικά με την κατάθεση πρότασης εκπόνησης Μελέτης Βιωσιμότητας, στο INTERREG, που θα συνδέει σιδηροδρομικά το Αεροδρόμιο της Καστοριάς με την Γραμμή Φλώρινα-Κρυσταλλοπηγή-Πόγραδετς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Βουλγαρίας για την Σιδηροδρομική Σύνδεση Αλεξανδρούπολη-Μπουργκάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Πρώτη Συνάντηση της μεικτής ομάδας ειδικών Ελλάδας-Βουλγαρίας για την Τεχνική Προετοιμασία της Σιδηροδρομικής Σύνδεσης Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο/Σβίλενγκραντ-Μπουργκάς, στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Μετά το πέρας στης συνάντησης ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνος Βούρδας προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε.