ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Αιγιαλείας

Ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνος Βούρδας αποδεχόμενος πρόσκληση των Βουλευτών Αχαΐας κκ. Σια Αναγνωστοπούλου, Ανδρέα Ριζούλη και Κων/νου Σπαρτινού, πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Αιγιαλείας προκειμένου να συζητηθούν θέματα που εντοπίζονται από τους κατοίκους και τους φορείς των περιοχών αυτών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη Διοίκησης ΕΡΓΟΣΕ στο Έργο στο τμήμα Ροδοδάφνη- Ψαθόπυργος

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστος Δουκάκης και ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Θάνος Βούρδας επισκέφθηκαν το έργο της κατασκευής της υποδομής της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής από τη Ροδοδάφνη μέχρι τον Ψαθόπυργο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η διπλή σήραγγα της Παναγοπούλας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνος Βούρδας επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, όπου εκτελούνται έργα για την κατασκευή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές του Νομού κκ Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Τσόγκα και Γιώργο Ψυχογιό και τον Δήμαρχο κ. Ηλία Ανδρικόπουλο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ στο ‘’Κιάτο-Ροδοδάφνη’’

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστος Δουκάκης και ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Θάνος Βούρδας επισκέφτηκαν ως επικεφαλής κλιμακίου της εταιρίας, τα σιδηροδρομικά έργα που εκτελούνται στη διαδρομή από το Κιάτο μέχρι τη Ροδοδάφνη.

Πώληση δύο εταιρικών οχημάτων και ενός δίκυκλου

BMW 520i BMW 520i 2.000 cc, μοντ. ’97, χρώματος πράσινου σκούρου, 292.342 χλμ., βενζίνη και υγραέριο, συμβατικό κιβώτιο 6ταχυτο, θερμαινόμενα καθίσματα δερμάτινα αλκαντάρα, ηλεκτρικά παράθυρα, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικοί καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα, ESP, ζάντες αλουμινίου, ABS, υπολογιστής ταξιδιού, πληρωμένα τέλη 2016, ΚΤΕΟ μέχρι το 2018, φυλασσόμενο σε γκαράζ, προβολείς ομίχλης, κλιματισμός (A/C), τιμόνι πολλών χρήσεων. Τιμή…

Ομιλία του Δ/ντος Σύμβουλου της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνου Βούρδα με τίτλο «Διεθνές Κεφάλαιο & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» στο 1ο Συνέδριο Διαπολιτισμικής Επιχειρηματικότητας

Φίλες και φίλοι, καλωσορίζουμε το 1ο Συνέδριο «Διαπολιτισμικής Επιχειρηματικότητας». Το συνέδριο πραγματοποιείται σε μια χρονική στιγμή, συνύπαρξης υπερεθνικών κεφαλαίων, ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πόρων και ανθρώπινου δυναμικού.